2020. sze 18.

Zaklatás a masszázspadon

írta: mv.
Zaklatás a masszázspadon

Zaklatás a masszázspadon

Sajnos nemegyszer előfordul, hogy a masszázs szolgáltatás nem úgy alakul, ahogy azt a két fél - tessék érteni ezalatt a masszőrt és a vendéget - elképzeli, vagy ahogy előre megállapodnak. Nem ritka, amikor a kedves vendég többet szeretne és sajnos az sem egyedi eset, amikor a masszőr gondolja másképp.

Egyszer csak a masszőr keze eltévedt

A masszázsinfó az elmúlt 20 éve alatt összegyűjtött több olyan sztorit, amikor is masszőrök, vendégek, vagy éppen hozzátartozójuk szerzett rossz tapasztalatot és vette a fáradságot, hogy megossza a nagyérdeművel. Amikor a masszőr kezdett a hölgyvendége testén olyan területeken nyúlkálni, ahol hivatalosan semmi keresni valója sem volt. Amikor a masszőrhölgy tett ajánlatot az ártatlan vendégének, hogy némi többletpénz ellenében a masszázsa kiterjed a vendég egész testére.

Az ilyen zaklatásokból - természetesen név és további azonosíthatóság nélkül -  gyűjtemény készült, ami itt elérhető. A történetek egyike valamikor régen még a masszázsblogon jelent meg, a körülmények alapján a gondos szerkesztői beavatkozás ellenére is rá lehetett ismerni a helyre, amit kettős felzúdulás követett. Többen jelentkeztek, akik az adott helyen hasonló kellemetlenségeket éltek át, továbbá megjelent a helyet üzemeltető vállalkozás tulajdonosa és ügyvédje, akik hitelrontási pert helyeztek kilátásba. A sok hasonló kommentet megismerve megváltozott a hozzáállásuk és inkább elbocsátották a magáról megfeledkezett kollégájukat.

Zaklatós masszázsvideó

 

Komolyra fordítva:
Ez a cikk a napokban jelent meg, ha néhány életszerűtlen momentum ellenére igaz, akkor nagyon gáz!

Szólj hozzá

zaklatás masszőr masszázsvideó masszázsszalon zaklatás a masszázspadon hitelrontási per masszőrhölgy