2020. sze 14.

Érzéki partnermasszázs 12 lépésben

írta: masszazsinfo.hu
Érzéki partnermasszázs 12 lépésben

Lehet hogy szükséges néhány fogalom tisztázása?

Mi az a masszázs?

Elsősorban kézzel végzett, az egészséget szolgáló tevékenység. A jó esetben hozzáértő, azaz szakképzett masszőr a kliense testét érinti, jó esetben szakszerű mozdulatokkal. A masszázs fókuszálhat egyes testrészekre - mint a fejmasszázs, talpmasszázs, vagy hátmasszázs, de kiterjedhet az egész testre is.

Mi az érzéki masszázs?

Elsősorban kézzel végzett, testi örömöket szolgáló tevékenység. A jó esetben hozzáértő masszőr a kliens testét érinti, hogy örömöt okozzon neki. A hozzáértés itt valamivel bonyolultabb, mint a szakszerű masszázs során, az érzéki masszázs oktatása ugyanis nem annyira elterjedt, mint a szakszerűé.

Mi az érzéki partnermasszázs?

A fenti masszázsnak az a formája, amikor a partneremet juttatom érzéki örömökhöz.
Természetesen mindent megteszek, hogy megismerjem ők, feltérképezzem a testét és megtudjam, mit hogy szeret, de nem árt némi technikai felkészültség is.

Nők pasiszemmel

A NLC (Nők Lapja Café) berkein belül működö igényes blog.
12 pontba szedte az érzéki partnermasszázs lépéseit.
A szerző szerint Állandóan záporoznak az információk, az ingerek, a mobiloknak köszönhetően pedig még a mosdóban is elérhetőek vagyunk. Bármikor kaphatunk egy értesítést, hogy melyik ismerősünkkel épp mi történt a Facebook-on, vagy egy azonnal megnézendő videó került föl a nagy megosztóra. Kell, szükség van arra, hogy kikapcsoljunk, és egymásra figyeljünk, nyugodtan, meghitten.

erzeki_masszazs_12_pontja.jpg

Szólj hozzá

masszázs masszőr érzéki masszázs nők lapja café érzéki partnermasszázs nők pasiszemmel